2012. már 07.

Pszichodráma-csoportok - hirdetési lehetőség

publikálta: honlap-seo
Pszichodráma-csoportok - hirdetési lehetőség

Miközben örömmel jelenthetem egyfelől azt, hogy a jelen honlapoptimalizáló blog 10 nappal indítása után a keresőkifejezés mindhárom változatával -  honlapoptimalizálás, honlap-optimalizálás és honlap optimalizálás - a 2. Google-táblán debütált (a tizenötödik ±1 találat táján), másfelől azt, hogy egy korábbi (de szintén fiatal), eddig más néven szereplő SEO-blogom 3-as PageRank-értéket kapott - lásd: SEO - Keresőmarketing - Honlap-optimalizálás - aközben a Pszichodrámabszurd honlap alá elkészült egy szintén optimalizálni kívánt külön oldal ezzel a szöveggel:

Hirdetési lehetőség

Ha Ön az adott területen dolgozik, ha vállalkozása működik, ha honlapot üzemeltet - akkor kedvező feltételekkel helyezhet el reklámszöveget, képet, felhívást akár ezen a lapon, akár - és leginkább - azokon az oldalaimon, amelyek Google-keresés esetén a pszichodráma vagy a pszichodráma csoport és pszichodráma csoportok, vagy akár a pszichodráma csoportok indulása keresőkifejezésekre a találati listák élén (az első 10-ben) szerepelnek.

Ha az Ön elérhetősége, tevékenységének leírása és/vagy a honlapjára mutató link szerepelni fog ezeken a frekventált helyeken, az jelentősen megnöveli annak esélyét, hogy az érdeklődők megtalálják Önt.

A hirdetésre ajánlott oldalak:

Keressen akkor is, ha azt szeretné, hogy saját oldala előrébb kerüljön a Google találati listán. Részletek: Honlap-optimalizálás. Várom megkeresését - >>küldjön levelet!<<.


Címkék:

pszichodráma

Szólj hozzá

pagerank pszichodráma honlap optimalizálás

A bejegyzés trackback címe:

https://honlapoptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr274286728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.