Honlap SEO: cikk-szolgáltatás

ÁRUCIKK, SZOLGÁLTATÁS, TERMÉK. Webáruházak forgalmának növelése PR-cikk elhelyezéssel

2012. már 22.

Spontán optimalizálás Csönge nevére

publikálta: honlap-seo
Spontán optimalizálás Csönge nevére

Jelenleg a Google a Csönge keresőszóra harmadiknak hozza napi blogom tag-linkjét. Csupán a Vas megyei települést bemutató Wikipédia-oldal és magának a községnek a honlapja előzi meg. A harmadik találatra kattintva már az én blogom jön le, s benne sorban a Csönge címkével ellátott posztok. Ezt a jó helyezést anélkül értem el, hogy bármit is tettem volna érte: spontán seo történt, pontosan úgy, ahogy a levélcímzés ügyében.

Ha viszont már így adódott, akkor ez egy jó alkalom arra, hogy küldjek egyfelől küldjek egy erősítő linket - Csönge - , másfelől bemutassam leányom egy szép fotóját.

tovább » csönge kommentárja

Tovább Szólj hozzá

google spontán seo

2012. már 19.

És még mindig BDK

publikálta: honlap-seo
És még mindig BDK

Nevemben a D betű

Mesélhetnék a monogramomról is. BDK-nak sokkal korábban kezdtek szóban és írásban emlegetni, semmint hogy internetes nicknevemmé vált. Nagyképűbben: digitális védjegyemmé. Magammal azonosnak érzem ezt a három betűt. Igazából még azt sem bánom, hogy a Budapesti Dísz- és Közvilágítás az én nevemmel hoz fényt a főváros életébe – elvégre feltétlen híve vagyok a felvilágosodásnak. Legfeljebb ha a futurizmust szeretem jobban.

…Ha egyévesen kivisznek hozzá Olaszországba, még láthattam volna római otthonában, korszakalkotó művei között. Igaz, akkorra már eltávolodott a futurizmustól és rég megvált fiatalkori bozontos, rőtes szakállától is.

Ha levágnám a magamét, a család szerint újra hasonlítanék rá.

Akár ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása