2017. ápr 10.

Laptop akkumulátor. Szerviz Budapest

publikálta: honlap-seo
Laptop akkumulátor. Szerviz Budapest

2022: Notebook-honlapok optimalizálása

- korábbi SEO-tuning felújítása dell laptop akku kulcsszóra -

laptop akkumulátor szerviz - budapest dell

Szakemberek a laptop akkumulátorok és más alkatrészek működését a Budapest Szerviz angyalföldi műhelyében megfelelő műszerek segítségével ellenőrzik. De nem kell ahhoz nagy számtech-mágusnak lenni, hogy észrevedd, ha a táskagéped belső áramforrása nem fungál. Ugyanígy egy honlap jó Google-helyezéséhez alapos weblap-elemzés szükséges, de azt a laikus is látja, ha egy oldal rosszul szerepel az organikus találatok között. Ebben az esetben honlap-optimalizálásra van szükség. Ha viszont a laptopakku vacakol, azt javítgatni nem igazán szokás, nem is nagyon lehet: újra kell cserélni. Minden laptoptípushoz pedig éppen abban a szaküzletben lehet megfelelő akkumulátort vásárolni, amelynek a honlapja a 2017-2018-as SEO-program célkeresztjében áll. A honlap jellege: bemutatkozó céges weblap elérhetőséggel | szakbolti és szervizi szolgáltatás | laptop alkatrész webáruház kiemelt témái: Asus töltő - Dell akkumulátor

dell laptop akku raktárrólDell akku szaküzletből Bp 2 pontján -  Azonnal átvehető raktárról


Rendeld meg akár ingyenes házhoz szállítással vagy vedd át személyesen! Vásárold meg online, vedd át személyesen. Megbízható webáruház. Kiemelkedő garanciák. Inspiron, Vostro akku. Itt:

Laptop szerviz Budapest - Angyalföld

A projektum még 2016-ban vette kezdetét, amikor is a laptopszervizt működtető cég azzal keresett meg, hogy szeretnének egyes kulcsszavakkal jobb helyezést elérni a keresőben. Az ilyen megbízást, mint mindig, most is honlapelemzéssel kezdtem. Kiderült, hogy a webáruházként működő és több ezer laptop alkatrészt kínáló website kevéssé tesz eleget a keresőszempontoknak és sem a főoldal, sem egyetlen belső weblap sem releváns olyan kulcsszavakra tekintettel, mint:

  • notebook szerviz budapest
  • laptop kijelző csere azonnal
  • iPad tablet érintőkijelző
  • laptop töltő minden Asus típushoz

Először tehát az on-site munkának kellett következnie. Tartalmi fejlesztés és a laptop long tail kulcsszavainak megfelelő reprezentációja. A weblap-analízisemet még februárban elkészítettem - aztán hónapokig nem történt semmi. Utólag kiderült: a fejlesztők ugyan elvégezték az általam leírt legfontosabb javításokat, de nem igazán hittek abban, hogy a két notebook szaküzlet (Buda, Pest 13: Angyalföld) online megjelenését is reprezentáló alkatrész webshop forgalma ezeknek a javításoknak a hatására megnőhet. Ám ez megtörtént. Pár hónap leforgása alatt, őszre a A Laptopszerviz Budapest honlapjának kulcsszavas helyezése és organikus forgalma meredeken megugrott.

Így megkerestek azzal, hogy a további keresőoptimalizációs feladatokat is végezzem el, végezzek a szervizes és alkatrészes témákat érintő további tartalomfejlesztést, majd építsek adekvát linkprofilt.

Szerelési és vásárlási, használati tippek

szerepelnek a laptophardware-blog népszerű témái között. Maga a blog alanyi jogon jutott top helyezésekhez olyan keresőkifejezésekre, mint laptop kijelző méretek, védőfólia. A statikus oldalak közül a használt notebook budapest szókombináció a nyerő. Az optimalizálásnak ezek periférikus kísérőjelenségei, hiszen a cél a legkeresettebb alkatrészek és tartozékok nevével való jó szereplés. Ezek között első helyen ez áll:

Laptop akkumulátor + Budapest

külső notebook akkumulator használata

A képen egy külső notebook akkumulátor látható. Ez tartalék tápegységként használhatjuk abban az esetben, ha az eredeti akku lemerült a hordozható számítógépünkben. Egy ilyen számtech kütyü takarékos üzemmódban akár órákra biztosíthatja a notebook üzembiztos működését.

Ennél csak az jobb megoldás, ha a táskaszámítógép kifogástalan saját akkumulátorral és laptop töltővel rendelkezik. Hogy milyen az optimális áramforrás, arról sok cikk szól, ha információkat szeretnél, üsd be a keresőbe mondjuk azt, hogy

laptop akkumulátor helyes töltése és használata - tippek, szolgáltatások

Weboldalak, melyek tartalma a kezdeti tuning, majd a 2022-es felújítás során került optimalizálás alá:

Szólj hozzá

budapest laptop szolgáltatás szerviz webáruház honlap optimalizálás

A bejegyzés trackback címe:

https://honlapoptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr3012414697