Honlap SEO: cikk-szolgáltatás

ÁRUCIKK, SZOLGÁLTATÁS, TERMÉK. Webáruházak forgalmának növelése PR-cikk elhelyezéssel

2012. már 01.

A honlapoptimalizáló honlapok optimalizálása

publikálta: honlap-seo
A honlapoptimalizáló honlapok optimalizálása

Weboldal optimalizálás és elemzés

Hát igen, a keresőoptimalizálás folyamatával foglalkozó honlapokat is optimalizálni kell. SEO Google linképítés.

honlap-keresooptimalizalas_1.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

keresőoptimalizálás weboldal

2012. már 01.

Tokaji bor honlap optimalizálása

publikálta: honlap-seo
Tokaji bor honlap optimalizálása

Igazából ezzel az oldallal eddig nem sokat foglalkoztam, mégis meglepően szépen teljesít. Egyfelől a kulcskérdésre - tokaji bor - ott van az első Google-táblán, másfelől szép lassan 3-as PageRank értéket kapott. Így hát nagyon is kijárt neki egy kis gondoskodás. Kicsit kipofoztam hát, új képek, linkek, hirdetések kerültek rá. Tűrhetően fest. Talán egyszer majd fizetett hirdetés, reklám, link is kerül rá. Rábukkanni mindenesetre most már elég könnyű.

És akkor még vannak ilyenek is: Tokaji bor | Tokaji bor marketing

Токайское вино

Tovább Szólj hozzá

tokaji bor honlap optimalizálás

2012. feb 28.

Agykontroll honlap optimalizálása

publikálta: honlap-seo
Agykontroll honlap optimalizálása

Miközben a transzferárak témájában igen jól szerepelnek oldalaim és a megbízóm oldala a kérdéses találati listán újra a 3. helyre került (de úgy, hogy a második a saját blogom), aközben új oldalakkal is próbálkozom. Nem titkolom: feltett szándékom, hogy jövő ilyenkorra, azaz 2013 tavaszára legfőbb kereseti forrásommá tegyem SEO - és keresőmarketing munkáimat, ezért egy-két témában új oldalt indítottam. Ezeket folyamatosan optimalizálva szeretném elérni, hogy a jó Google-szereplés okán reklámhordozóvá, illetve linkmarketing szempontjából hasznosíthatóvá váljanak. A korábbi SEO -bázisomról már beszámoltam, most azon dolgozom, hogy egyfelől a különböző helyeken létesített SEO-oldalakat egybelinkeljem, rendszerbe állítsam, ...

Tovább Szólj hozzá

google honlap optimalizálás agykontroll

2012. feb 27.

Régi UngBereg oldalak optimalizálása

publikálta: honlap-seo
Régi UngBereg oldalak optimalizálása

A HHRF szerverén több rendszerem is működik, őszintén szólva eléggé nehézkes a frissítésük, mert mindegyikbe külön jelszóval kell belépni. Nemcsak azt hibáztam el, hogy cirka tíz éve ennyire szétdaraboltam, más-más helyen építettem ki a régi UngParty alrendszereit, hanem azt is, hogy a nemrégiben elkezdett reaktiválások és újratelepítések során valamennyi főkönyvtáramat megtartottam és újra használni kezdtem. Így ma SEO-szempontból sok fontos oldalam van szétszórva a /ungbereg, /ungparty, /netpansip, /up szerverhelyeken. A legtöbb erős oldal a legrégebbi, 2001 óta működő helyen van. Felsorolom úket Page-Rank értékük sorrendjében. !-lel az újonnan elhelyezetteket jelöltem:

4-esek:

Tovább Szólj hozzá

google pagerank archívum honlap optimalizálás

süti beállítások módosítása