Honlap SEO: cikk-szolgáltatás

ÁRUCIKK, SZOLGÁLTATÁS, TERMÉK. Webáruházak forgalmának növelése PR-cikk elhelyezéssel

2012. ápr 01.

A Kárpátalja honlap optimlizálása

publikálta: honlap-seo
A Kárpátalja honlap optimlizálása

Weboldal: Kárpátalja. Régi-régi honlap. Sokáig egyáltalán nem foglalkoztam vele - elkészítettem, feltettem rá pár mondatot - aztán magára hagytam. Sőt, egy időben elérhetetlen lett, akkor, amikor az ungparty.net domain előfizetését nem újítottuk meg. Aztán úgy döntöttem, mégis kell nekem ez a név. Azóta igen sok minden került alá, két blog és keresőmarketing tekintetében több igen értékes oldal.

Az ungparty.net/karpatalja persze a Google-listán való jó szereplése és 4-es PageRank-száma ellenére nem tartozik a legértékesebbek közé - mert ugyan ki akarna például hirdetni rajta. Vagy mégis? Én mindenesetre megnyitottam a lehetőségét ennek, s tettem alá néhány további fontosnak gondolt weblapot:

Kárpátalja honlap, magyarok

Kárpátalja - Zakarpattya

...

Tovább Szólj hozzá

keresőmarketing kárpátalja honlap optimalizálás

2012. már 30.

Transzferár nyilvántartás - offenzíva

publikálta: honlap-seo
Transzferár nyilvántartás - offenzíva

Egy hete hirdettem meg a linképítési PR-cikk-akciót: Transzferár nyilvántartás - offenzíva . A keresőmarketing SEO-támadás lényege: 12 blogom és 10 statikus oldalam bevonásával kísérletet tenni arra, hogy az általam támogatott megbízói oldal előbbre mozduljon a Google-listán.

December óta ott van az első 4-ben, egy rövid ideig második is volt, de aztán a 3. helyen látszott kikötni - úgy, hogy a 2. egy saját blogom lett. nehéz helyzetben voltam, saját blogom gyengítése nem szolgálhatta sem az én érdekeimet, sem a megbízómét: fizetett linket helyeztetett el rajta, s ennek értéke nyilván eset volna, ha az oldal is esik. Igyekeztem hát megtartani a pozíciót.

Linképítés PR-cikkek megjelentetésével

Hogy mégis változás ...

Tovább Szólj hozzá

google honlap optimalizálás transzferár nyilvántartás

süti beállítások módosítása