2020. feb 16.

Prémium linképítés ár – A kulcs a hosszútáv

publikálta: honlap-seo
Prémium linképítés ár – A kulcs a hosszútáv

prémium linkepítes áraA linképítés és úgy általában véve a keresőoptimalizálás kapcsán sokan esnek abba a hibába, hogy kizárólag a mennyiséget tartják szem előtt. Ez nemhogy nem előnyös, de sokszor számos hátulütője is van. Ahogy sok esetben, itt is a minőség számít inkább, nem pedig a mennyiség. Ha biztosra akar menni, akkor az a legegyszerűbb, ha szakértőt kér fel a feladatra!

Prémium linképítés ár – Mindenkit érdekelnek a piszkos anyagiak, így nem csoda, hogy linképítés terén is egy konkrét összeget szeretne hallani a weboldal tulajdonosa. Azonban ez meglehetősen összetett, valamint minden weboldal más és más, így nagyon nehéz volna egy konkrét összeget mondani. Hasra ütéses alapon pedig nincs értelme bemondani egy összeget. Eleve az is kérdés, hogy a weblap tulajdonosnak mi a célja, mit szeretne elérni. Ahogy minden esetben a gyorsabb megoldás többe is kerül, ha több idő van a megvalósításra, akkor akár havi néhány tízezer forintért már szép eredményeket lehet elérni. Persze mindig vannak, akik inkább mellőzik a szakértőtől való segítségkérést és maguk próbálnak eredményt elérni, mivel úgy vélik, ez a legolcsóbb út, ráadásul annyira nem lehet nehéz a linképítés. Nekik csak sok szerencsét kívánhatunk!

A linképítés közel sem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják. Ráadásul a Google újabb és újabb változtatásokat eszközöl, amikkel ha nincs tisztában az ezen dolgozó ember, akkor a weboldal könnyen hátra kerül a keresési találatok közt. A megoldást az jelenti, ha megkér egy szakértőt és hajlandó áldozni a weboldalra, ha többet nem is, legalább egy audit-ot kifizet, egy tanácsadásra elmegy és önmaga idejét szánja a beállítások elvégzésére, a megfelelő oldalakra kerülésre.

Azt már remélhetőleg mindenki tudja, hogy az úgynevezett linkgyűjtemények, linkfarmok manapság nem a legjobb megoldások a linképítés során. Vannak persze linkgyűjtemények, melyek linkjei értékesek, de azt tudni kell, miért jó az egyik és rossz a másik.  A prémium linképítés ár meghatározásakor figyelembe kell venni például azoknak az oldalaknak az értékét, melyekre az adott weboldal linkjei kikerülnek. Mint ahogyan az nehezen hihető, hogy egy újonnan nyílt sarki kisboltot a nagy áruházak bármelyike ajánlgat, éppúgy az is hihetetlen - és a Google figyeli is -, hogy egy új weblapra régi nagy értékű weblapokról legyenek linkek. A linképítést is fel kell építeni, itt is stratégiában kell gondolkozni. Manapság az értékes linkek mellett sokat számít a tartalom is. A legegyszerűbb, ha komplex megoldást alkalmaz egy SEO szakértő által. Ez a legbiztosabb módszer az oldal keresőkben elért helyezésének növeléséhez. Az árat pedig mindig személyre szabva fogja Önnel megbeszélni a szakértő.

Szólj hozzá

google keresőoptimalizálás linképítés seo-szakértő

A bejegyzés trackback címe:

https://honlapoptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr5215477342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.